Το Fortnite έχει αρχίσει να μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο σπίτι μας απο τις κονσόλες και τον υπολογιστή μας. Δυστυχώς υπάρχει κάποια σύγχυση ως προς την ποιά έκδοση του παιχνιδιού παίζετε δωρεάν και για ποιάν πληρώνετε, Πόσο κοστίζει και σε ποιες μορφές μπορείτε να το παίξετε. Ευτυχώς Θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα αυτά για εσάς, ακριβώς εδώ.

fortnitegr

Ειναι το Fortnite δωρεαν;

Το Fortnite Battle Royale είναι δωρεάν κατά ένα μέρος και ελεύθερο να παίξει σε Xbox One, PS4 και PC/Mac. Διαθέτει μια PVE έκδοση και έναν PVP χάρτη που κατάφερε να ξεπεράσει τους 3 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτή είναι η έκδοση του Fortnite που όλοι παίζουν και μιλάνε και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

Όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Fortnite, με κάποιες διαφορές που μπορεί να επηρεάσουν σε ποιο platform θέλετε να παίξετε. Ένα από αυτά είναι ότι το Fortnite για PC δεν είναι διαθέσιμο στο Steam, επομένως θα πρέπει να το κατεβάσετε απευθείας από την Epic Games.

Μπορω να παιξω με φιλους που εχουν αλλη πλατφορμα;

Το Fortnite δεν παίζεται σε split screen και επίσημα δεν είναι cross platform available (Το Matchmaking δεν γίνεται ανάμεσα στις πλατφόρμες), έτσι δεν μπορείτε να παίξετε στο PS4 με τους φίλους σας στο Xbox One ή τον υπολογιστή. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για τους παίκτες του PS4 να παίζουν με τους παίκτες απο το PC. Οι παίκτες PS4 θα χρειαστεί να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Epic Games και να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα. Υπάρχει η δυνατότητα να συγχρονίσετε τους λογαριασμούς PC και PS4 αν τα συνδέσετε μέσω της ιστοσελίδας της Epic Games, αλλά να ξέρετε ότι θα χάσετε την πρόοδο σας όταν το κάνετε για πρώτη φορά. Δεν υπάρχει επίσης καμία σχετική πρόοδος μεταξύ του Fornite Battle Royale και του κανονικού παιχνιδιού Fortnite (PVE), ούτε καν σε επίπεδο Cosmetics. Μην ξεχνάτε πως είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια.

fortnitegr

Παρόλο που το Fortnite Battle Royale είναι ελεύθερο για λήψη, αν παίζετε στο Xbox One θα πρέπει να πληρώσετε για το Xbox Live Gold για να παίξετε online. Ωστόσο, αν παίζετε στο PS4 δεν χρειάζεται να πληρώσετε για το PS Plus για να παίξετε, έτσι μπορείτε πραγματικά να παίξετε δωρεάν. Εάν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα σας στο Fortnite Battle Royale μπορείτε να αγοράσετε το Battle Pass. Αυτό σας δίνει νέες στολές, αλεξίπτωτα, τσεκούρια, emotes και άλλα αντικείμενα, τα οποία είναι διακοσμητικά και δεν επηρεάζουν το gameplay με κανέναν τρόπο. Το Battle Pass κοστίζει σήμερα 950 V-Bucks, το οποίο είναι 9,5€ με πραγματικά χρήματα. Αλλά για να ξεκαθαρίσουμε οποιαδήποτε σύγχυση, θεωρήστε το Fortnite ως δύο παιχνίδια .

Επειδή το Fortnite: Save the World δεν είναι δωρεάν. Και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Battle Royale. Είναι αρκετά ακριβό, και κατά τη γνώμη μας, δεν αξίζει να το αγοράσετε σε αυτό το σημείο καθώς έχουν ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει ελεύθερα κάπου στο 2018. Η συμβουλή μας είναι να το κατεβάσετε και να παίξετε το Fortnite δωρεάν τώρα και να περιμένετε την ελεύθερη κυκλοφορία του Fortnite: Save the World αργότερα αυτό το έτος αν σας ενδιαφέρει.

Τι ειναι τωρα το Fortnite Battle Royale;

Το Battle Royale είναι ένα παιχνίδι 100 παικτών, στο οποίο παίζετε μόνος σας, ή με έναν συμπαίκτη ή ως ομάδα αποτελούμενη απο 4 άτομα στο σύνολο. Με ένα αλεξίπτωτο προσγειώνεστε σε ένα νησί για να πολεμήσετε άλλους παίκτες μέχρι να μείνει μόνο ένας από σας. Για να γίνει πιο δύσκολο, η περιοχή στην οποία παίζετε συρρικνώνεται και πρέπει να παραμείνετε στην περιοχή για να επιβιώσετε, να στήσετε παγίδες, να μαζεύετε όπλα και να δημιουργήσετε άμυνες με τα κτίσματα που μπορείτε να φτιάξετε απο ξύλο/πέτρα/σίδερο. Καθώς ο χάρτης συρρικνώνεται, ωθεί τους παίκτες μαζί με το πέρασμα του χρόνου, αναγκάζοντας τους να έρθουν πολύ κοντά και να πολεμήσουν για τη νίκη.

Αν και υπάρχει μόνο ένας χάρτης, είναι σχετικά μεγάλος και συνεχώς γίνεται updated. Οι προγραμματιστές της Epic μόλις ενημέρωσαν το χάρτη όπου πρόσθεσαν περισσότερες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας πόλης και ορυχείων και να δείξουν περισσότερη αγάπη στο δυτικό τμήμα του χάρτη που αρχικά ήταν πιο ελλιπές.

Τι ειναι το Fortnite: Save the World;

Το Save the World είναι ένα co-op παιχνίδι επιβίωσης που χρησιμοποιεί όλα τα ίδια εργαλεία και όπλα όπως θα βρείτε στο Fortnite Battle Royale και δίνει στον παίκτη κτιριακές άμυνες προτού αντιμετωπίσει μια νέα επίθεση ορδής των AI ελεγχόμενων ζόμπι. Επιβιώστε τη νύχτα και κερδίστε ανταμοιβές όπως νέα όπλα, παγίδες και δομικά υλικά για να τα αντιμετωπίσετε ξανά μια ορδή.

Καθώς το Fortnite: Save the World και το Fortnite Battle Royale βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, η Epic Games έχει υποσχεθεί αλλά δεν έχει δεσμευτεί για μια σειρά βελτιώσεων, από μικρές τεχνικές βελτιώσεις έως τεράστιες προσθήκες στο gameplay. Περιλαμβανομένων αυτών η βελτίωση της αίσθηση και της ακρίβειας των όπλων,και την δυνατότητα ενός νέου χάρτη. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα γνωστά σχέδια για οχήματα ή για First Person Mode.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε και κολλήσετε στο Fortnite.
Ραντεβού στα χαρακώματα.

Fortnite Greek Community

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *